Der er mulighed for at opleve den 22 m lange reproduktion af Esbjergevangeliet, som er opstillet i Løkken i uge 6 og Hjørring i uge 7. Omvisningen, som tilbydes alle klassetrin, varer 90 min. incl aktivitet.  Bestil

Undervisningstilbud 2017/18

SE DE MANGE SPÆNDENDE TILBUD I KATALOGET. DU FINDER SKOLE-KIRKE-TJENESTEN PÅ SIDE 44 - 58

Se den her

 

 

 

Skabelse og undergang

4. - 7. klasse arbejder her med skabelses- og undergangsmyter på tværs af kulturer og religioner. Eleverne fordyber sig i de forskellige mytespor gennem tre nye nyproducerede tegneserier.

Bestil

LYDSPOR  www.lydspor.net

dsdsds

Eleverne i såvel indskoling som mellemtrin kan bruge denne LYDMASKINE. Lav lydshistorier til bibelske fortællinger og andet.. Oplev kraften i musikken og lyden på en anden måde end det talte ord.

Bestil login til lydmaskinen her

Oplev  Sct. Catharinæ kirke

Efter et oplæg om kirken gennem tiderne samt ritualer i kirken, får eleverne mulighed for at komme rundt i kirken og opleve orgel, kirkeklokker, gravkammer og evt. 'skatkammer'. Der kan efterfølgende tilbydes tur på kirkegården med fokus på symboler.

Bestil

Påskevandring - Via Dolorosa

Alle elever får på forhånd en opgave,der skal løses på vandringens 8 stationer. Der er dragter til alle elever. Påskevandringen egner sig til 3. - 5. kl. og foregår 28. , 29. og 30. marts kl. 9 og kl. 11 mellem de tre kirker i Hjørring.

Tilmelding

ESBJERG evangeliet

- nutidsbilleder i bibelsk perspektiv

Oplev den 22 m lange reproduktion af Esbjergevangliet, udført af Erik Hagens. Uge 6 i Løkken og uge 7 i Hjørring sognegård.

Bestil tid

 

Skole-Kirke Tjenesten