Tilbud fra Skole-Kirke-Tjenesten findes nu også på

www.voresåbneskole.dk

 

De syv dødssynder

Med udgangspunkt i L.O.C´s musikvideoer arbejder eleverne med De 7 dødssynder. Materialet er tværfagligt og oplagt inden prøven i dansk og kristendom.

Bestil

Skabelse og undergang

4. - 7. klasse arbejder her med skabelses- og undergangsmyter på tværs af kulturer og religioner. Eleverne fordyber sig i de forskellige mytespor gennem tre nye nyproducerede tegneserier.

Bestil

LYDSPOR  www.lydspor.net

dsdsds

Eleverne i såvel indskoling som mellemtrin kan bruge denne LYDMASKINE. Lav lydshistorier til bibelske fortællinger og andet.. Oplev kraften i musikken og lyden på en anden måde end det talte ord.

Bestil login til lydmaskinen her

Morgensang og fortællehjørne i kirken?

Kontakt præsten (se oversigt SKOLE/KIRKE) og bed ham/hende fortælle om jul, påske eller pinse i kirken. Oplæg og fortælling til fire af Ingemanns morgen- og aftensalmer kan bruges ved samme lejlighed og bestilles på SKT. Lad eleverne opleve, hvor dejligt det er at synge sammen, når alle gi'r den gas!!!   Bestil

Kalkmalerier

Om overgangen fra katolicisme til protestantisme, hvad er de "fattiges bibel"? Materialet indeholder også ideer til konkret arbejde med at lave kalkmalerier. Kan kombineres med Stygge-Krumpen- tegneserien, som SKT har i klassesæt.

Bestil 

 

 

Oplev  Sct. Catharinæ kirke

Efter et oplæg om kirken gennem tiderne samt ritualer i kirken, får eleverne mulighed for at komme rundt i kirken og opleve orgel, kirkeklokker, gravkammer og evt. 'skatkammer'. Der kan efterfølgende tilbydes tur på kirkegården med fokus på symboler.

Bestil

LIGNELSER

Hvem vil være vingårdsejeren?
- et dramaprojekt for 4. - 6. klasse om lignelser i Det nye Testamente. Kostumer og genstande udlånes.
 

Bestilling                

Påskevandring - Via Dolorosa

Alle elever får på forhånd en opgave,der skal løses på vandringens 8 stationer. Der er dragter til alle elever. Påskevandringen egner sig til 3. - 5. kl. og foregår 28. , 29. og 30. marts kl. 9 og kl. 11 mellem de tre kirker i Hjørring.

Tilmelding

ESBJERG evangeliet

- nutidsbilleder i bibelsk perspektiv

Oplev den 22 m lange reproduktion af Esbjergevangliet, udført af Erik Hagens.

Bestil tid

 

Skole-Kirke Tjenesten